Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.03.2020
Ložní povlečení do dětské postýlky
Na rozdíl od situace našich babiček si dnes můžeme vybírat povlečení nejrozmanitějších barevných kombinací a materiálů. Takové, které svým skromným dí... číst celé
28.02.2020
Interaktivní hračky vždy zabaví
Chcete, aby se vaše dítě zabavilo na dlouhou dobu? Interaktivní hračky jsou mezi dětmi oblíbené, protože nabízejí celou paletu možností pro smyslové v... číst celé
03.02.2020
Jídelní židličky i pohodlná křesílka pro lenošení
Vyrotl váš prcek do jídelní židličky? Mrkněte  židličky, které mu poskytnou bezpečí, jsou snadno manipulovatelné a z kvalitního borovicového dřeva. Na... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
28.02.2020
Jak vybrat odrážedlo
Odrážedlo, odrážecí kolo, nebo také kolo bez šlapek  je dobrým pomocníkem, aby se dítě naučilo držet rovnováhu. A mohlo pak přesednout na kolo se šlap... číst celé
03.02.2020
Pro sladký spánek, aneb i na povlečení záleží
Každému rodiči leží na srdci zdraví jeho dítěte. To, jak a v čem dítě spí, je tedy velmi důležité. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Fyzická osoba podnikající: Mgr. Petr Hermann, se sídlem Violina 276/3, Ostrava, identifikační číslo: 68165650 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak vybrat odrážedlo
28.02.2020
Jak vybrat odrážedlo
Odrážedlo, odrážecí kolo, nebo také kolo bez šlapek  je dobrým pomocníkem, aby se dítě naučilo držet rovnováhu. A mohlo pak přesednout na kolo se šlap... číst celé
Pro sladký spánek, aneb i na povlečení záleží
03.02.2020
Pro sladký spánek, aneb i na povlečení záleží
Každému rodiči leží na srdci zdraví jeho dítěte. To, jak a v čem dítě spí, je tedy velmi důležité. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz